En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor Medicinska behandlingsenheten onkologi, USÖ

Nu har du chansen att vara en del av framtidens onkologiska vård!

Arbetsuppgifter:

Vid Medicinsk behandlingsenhet onkologi (MBO) ger vi behandling med cytostatika och antikroppar. Vi ger även andra typer av behandlingar som till exempel blodtransfusioner och dropp. Vi utför även PICC-lineinläggningar, vilket är en perifert inlagd central venkateter som läggs in i något av överarmens blodkärl. MBO har telefonrådgivning samt en dagjoursverksamhet där patienterna får hjälp med de symtom som cancern orsakar och de biverkningar som de olika behandlingarna ger. Här förbereder vi även patienterna för vävnadsprovtagning, buktappning, pleuratappning, subcutana venportar och andra polikliniska ingrepp.

Här får du ett självständigt arbete, där du planerar din dag, men har ett nära samarbete med dina kollegor. Onkologi är ett område under ständig utveckling som vi tillsammans är en del av. Inom kliniken finns också en vårdavdelning, mottagning med operations- och brachyenhet och en strålbehandlingsavdelning. Vi söker dig som är engagerad, söker utmaningar, är driven och vill vara med och utveckla den onkologiska verksamheten framåt.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete och/eller utbildning inom onkologi är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde onkologi är länsövergripande med verksamhet på Universitetssjukhuset i Örebro. Här tar vi hand om patienter med tumörsjukdomar och erbjuder dem adjuvanta, kurativa och palliativa behandlingar. Vården i verksamhetsområdet bygger på en helhetssyn av våra patienter, vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella aspekter.

Verksamhetsområde onkologi består av mottagning, operations- och brachyenhet, slutenvårdsavdelning, medicinsk behandlingsenhet, strålbehandlingsavdelning samt paramedicinsk enhet. Vi utreder, behandlar och följer upp patienter med olika cancerdiagnoser.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:572

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.