En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Forskningssjuksköterska, Kliniska prövningsenheten (KPE), Onkologi USÖ

Vill du arbeta med kliniska studier och vara en del av framtidens onkologiska vård? Vill du kombinera patientkontakt med administrativt arbete? Då är det dig vi söker!

Kliniska prövningsenheten (KPE) är en del av Verksamhetsområde onkologi. Enheten har sina lokaler på plan 5 i M-Huset, i anslutning till Medicinsk behandlingsenhet onkologi (MBO). Inom kliniken finns också en vårdavdelning, mottagning med operations- och brachyenhet och en strålbehandlingsavdelning.

Kliniska studier genomförs på patienter inom olika terapiområden med olika diagnoser på uppdrag av både läkemedelsindustri och sjukvård, både nationella och internationella studier. Delar av dokumentationen är på engelska.

Arbetet innebär att du i nära samarbete med ansvarig forskare startar upp och driver kliniska studier. Vi genomför alla typer av kliniska studier så de kan innehålla nya läkemedelsbehandlingar, immunterapier, strålbehandling, omvårdnadsforskning samt provtagningsstudier.

Arbetsuppgifter:

Som forskningssjuksköterska ansvarar du för att koordinera studier, vilket bland annat innebär:

- Inläsning av studieprotokoll

- Hantering av studierelaterade läkemedel och andra ordinerade läkemedel

- Praktiska moment såsom provtagning, hantering av prover, EKG, blodtryck m.m.

- Kontakter med andra instanser såsom lab., röntgen, apotek, läkemedelsindustrin m.fl.

- Du träffar patienter och lotsar dem genom deras behandling och uppföljning

- Planerar för mottagningar vad gäller bl.a. personal, bokningar, logistik och utrustning

- Ifyllande av studierelaterade dokument

På enheten har vi standardiserade arbetssätt för att följa det regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar. Du samarbetar även med studiens sponsorer och medverkar vid deras kvalitetskontroller/monitorering. Utbildning erbjuds om sådan saknas exempelvis: Good Clinical Practice (GCP).

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Vi värderar personlig lämplighet högt. Erfarenhet av tidigare arbete med studier är meriterande. Det är av vikt att du kan planera och arbeta självständigt, är noggrann och strukturerad samt inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Rak vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde onkologi är länsövergripande med verksamhet på Universitetssjukhuset i Örebro. Här tar vi hand om patienter med tumörsjukdomar och erbjuder dem adjuvanta, kurativa och palliativa behandlingar. Vården i verksamhetsområdet bygger på en helhetssyn av våra patienter, vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella aspekter.

Verksamhetsområde onkologi består av mottagning, operations- och brachyenhet, slutenvårdsavdelning, medicinsk behandlingsenhet, strålbehandlingsavdelning samt paramedicinsk enhet. Vi utreder, behandlar och följer upp patienter med olika cancerdiagnoser.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:573

Övrigt:

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.