En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Enhetschef, Nora vårdcentral

Vill du arbeta med ett härligt gäng på en vårdcentral i den lilla gemytliga staden Nora? Är du en tydlig ledare som också vill få kompetenta och trevliga kollegor som gärna samarbetar med dig? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Vi är en välfungerande arbetsplats med cirka 55 medarbetare. Vi har en god stämning och ett stort engagemang för att utveckla verksamheten och arbetsmiljön med patienten i fokus. Vi arbetar teambaserat och grunden är kontinuitet för patienten, ett lärande över yrkeskategorier samt ett gemensamt ansvar för patienten. Vi är en populär utbildningsplats för studenter och ser det som en självklarhet att bidra till att utbilda framtidens kollegor.

På Nora vårdcentral känner vi samhörighet och social gemenskap där varje medarbetare är viktig i vår arbetsgrupp.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du som enhetschef tillsammans med vårdcentralschefen har ett första linjens chefsansvar för medarbetarna och verksamheten på Nora vårdcentral. Tillsammans delar ni på ansvaret för verksamhet, medarbetare, deras arbetsmiljö samt ekonomi. Tillsammans med vårdcentralschef och medarbetare på vårdcentralen initierar du utveckling och driver vårdcentralen mot uppsatta mål.

Du ingår tillsammans med andra enhetschefer och vårdcentralschefer i verksamhetschefens verksamhetsledning för vårdcentralerna i norr där vi har ett gott samarbete och tar ansvar för vårt gemensamma uppdrag.

Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården och det är önskvärt om du har chefserfarenhet och/eller genomgått ledarskapsutbildningar.

Som ledare kan du kommunicera på ett tydligt sätt samtidigt som du samarbetar bra med andra och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget. Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid dagtid. Anställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:576

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.