En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Chefssekreterare till VO Neurokirurgi USÖ

Vi söker dig som i rollen som chefssekreterare vill vara med att fortsätta utveckla den neurokirurgiska verksamheten och kliniken vid Universitetssjukhuset Örebro. Vi söker dig som uppskattar att arbeta under hög professionell frihet och ansvar.

Neurokirurgin i Örebro befinner sig i en dynamisk fas. Uppbyggnaden av den neurokirurgiska verksamheten fortgår. I det finns stora utmaningar och möjligheter att skapa en verksamhet med högsta professionella standard. Verksamheten har under de senaste åren byggts ut allt mer. Målet är att den neurokirurgiska kliniken vid Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) skall erbjuda ett väsentligen komplett utbud av neurokirurgi med undantag för pediatrisk neurokirurgi och viss funktionell neurokirurgi.

Verksamhetsområde neurokirurgi omfattar en egen intermediärvårdsavdelning och har egna vårdplatser för såväl akut som elektiv verksamhet. Intensivvårdskrävande, d.v.s. ventilatorberoende patienter vårdas på USÖs centralintensivvårdsavdelning, i nära samarbete mellan neurokirurger och intensivister.

Arbetsuppgifter:

Chefssekreteraren erbjuds ett omväxlande arbete och ges stor möjlighet att utforma arbetets upplägg tillsammans med verksamhetschef. Uppdraget är primärt att ge verksamhetschefen, men även andra ledningsfunktioner stöd i det dagliga arbetet. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp, som består av verksamhetschef, enhetschefer i samverkan med stödfunktioner. Som chefssekreterare är du insatt i våra interna och externa flöden och ser förändringar som leder till smartare arbetssätt och processer.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att koordinera och planera ledningsmöten och ansvara för struktur och administration, handlägga frågor eller beslut från ledningsgruppen för att säkerställa att processen hanteras vidare, samordna och förbereda underlag och presentationer.

Dina uppdrag kommer bl. a att utgå från vår verksamhetsplan, där du kommer att:

-förbereda och skicka ut kallelser/dagordning, eventuella förhandlingsunderlag/bilagor, boka lokaler, skriva minnesanteckningar/protokoll och hantera efterarbete.

-vara mötessekreterare vid förekommande möten såsom ledningsmöten och facklig samverkan.

-ansvara för verksamhetens diarieföring.

-driva och förvalta olika administrativa serviceuppdrag ex dokumenthantering, göra flödesbeskrivningar, uppföljning av statistik.

-vara verksamhetschefen och ledningsgruppen behjälplig med utskrifter av skrivelser, utformning av presentationer, rapportskrivningar som till exempel vid verksamhetsuppföljning.

-vara stöd till verksamheten vid framtagande, förvaltning och publicering av riktlinjer och rutiner

-vara förvaltare och redaktör för verksamhetens information på intranätet

-vara administrativ samordnare vid planering av konferenser, informationsdagar etc., framtagande av statistik, avvikelsehantering och personaladministrativa uppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en medicinskvårdadministrativ utbildning eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer är relevant för uppdraget. Förutom adekvat utbildning bör du ha mycket god kunskap om både generella IT-system, dokument- och ärendehanteringssystem och en fördjupad kunskap i Officeprogrammen. Det är vidare önskvärt om du har erfarenhet av Regionens IT-system, så som Platina, Heroma och EpiServer.

Du är en initiativrik och noggrann person som självständigt kan planera och genomföra uppdrag. Att arbeta lösningsfokuserat, strukturerat med förmåga att prioritera och planera ditt arbete är en självklarhet för dig. När du väl har påbörjat något ser du till att arbetet blir slutfört och du tycker det är viktigt att ligga steget före och arbeta proaktivt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har även mycket god förmåga att samarbeta och arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hög social kompetens liksom en god förmåga till samverkan med olika intressenter.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Facklig företrädare:

Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-17

Urval och intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:577

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.