En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska Lungavdelning 12, Universitetssjukhuset Örebro

Är det dags att vidga dina kunskaper och skaffa nya erfarenheter? Då är du varmt välkommen till oss på avdelning 12 där vi är proffs på lungsjukdomar!

Arbetsuppgifter:

Det är mycket intressant och meningsfullt att arbeta med lungmedicinska patienter. Moderna behandlingsmetoder och evidensbaserad omvårdnad har utvecklat vården radikalt. På avdelning 12 vårdas både lungsjuka patienter och allmän-kardiologiska patienter. Ibland behövs akuta insatser, ibland gäller palliativ vård. Du kommer därför att få använda ett brett register av dina kunskaper om omvårdad och tillämpa många praktiska färdigheter. I arbetet hos oss får du möjlighet att utvecklas, vare sig du är ny i yrket eller har tidigare erfarenhet.

På vår avdelning är sjuksköterskan en viktig person i ett lagarbete. Undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator blir dina arbetskamrater. Vi har en god kamratanda över yrkesgränserna som vi är rädda om. Vi vet att det är värdefullt med stöd från kollegor och att det är viktigt att ha roligt tillsammans.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av yrket. Personliga egenskaper som ansvarskänsla, samarbetsförmåga och empati värderas högt. Vi söker dig som vill bidra till ett gott arbetsklimat.

Anställningsinformation:

Anställningen är tillsvidareanställning på 100 %. Sysselsättningsgraden kan diskuteras. Vi har önskeschema med möjlighet till både dag, kväll - och nattarbete. Du som är intresserad av nattarbete är särskilt välkommen att söka! Vi ger dig en strukturerad introduktion. Utbildning och kompetensutveckling pågår under anställningstiden.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde 2022-12-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-16

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Vi tillhör en av hälso- och sjukvårdens största klinker med nära 300 anställda. Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi bedriver högspecialiserad vård med avancerade metoder och tekniker, men också bassjukvård och palliativ vård i livets slutskede. Kliniken består av tre sektioner: hjärtsektionen, lungsektionen och kliniska fysiologsektionen.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:579

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.