En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog till Utredningsteamet inom Barn- och ungdomspsykiatrin, Örebro

Vill du bli riktigt bra på att utreda? Tycker du om att omges av kompetens inom samma intresseområde? Då ska du söka till oss i Utredningsteamet på BUP!

Hos oss kommer du att ingå i en tvärprofessionell grupp som består av psykologer, kuratorer, överläkare och specialpedagoger. Gruppen har ett engagemang och ett driv och som ny kommer du snabbt in i gruppens gemenskap. Teamarbetet är strukturerat och vi har goda rutiner för dokumentation och administrativa uppgifter. Vi anpassar utredningarna efter varje patients behov och med god kvalité. Vi arbetar aktivt med att förkorta kötiderna och bedriver utvecklingsarbete. Vi värdesätter kompetenshöjande insatser inom teamet. Viss flexibilitet i att arbeta hemifrån finns när verksamheten så tillåter. Vi sitter i lokaler på USÖ, med utsikt över parken och vattnet.

Arbetsuppgifter:

Som psykolog på utredningsteamet kommer du att utreda barn och ungdomar, som oftast söker för en neuropsykiatrisk utredning, men där vi även fångar upp och utreder andra psykiatriska frågeställningar.

Kvalifikationer:

Vi söker nu en legitimerad psykolog och ser gärna att du som söker har erfarenhet eller intresse av barn- och ungdomspsykiatri och även från utredningsarbete. PTP-tjänstgöring kan även bli aktuell. Viss grundutbildning ingår när du kommer som ny till oss och du erbjuds en mentor och möjlighet till regelbunden handledning.

Om tjänsten:

Vi kan erbjuda både tillsvidareanställning och möjlighet till visstidsanställning.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-16

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Barn- och ungdomspsykiatrin är en del av den specialiserade psykiatrin. I verksamheten finns öppenvårdsmottagningar, förstärkt öppenvård, slutenvård med akutverksamhet samt en åldersövergripande ätstörnings- och DBT-enhet. Tillsammans är vi runt 160 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan. Vi jobbar för att främja barnets psykiska hälsa och utveckling samt närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:581

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.